A weboldalon sütiket (cookie) és egyéb technológiákat is használunk a jobb böngészési élmény érdekében!

Árak feltüntetése

Általános szerződési feltételeknek megfelelően:

A weboldalon feltüntetett tartalommal kapcsolatban az elírás és az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A www.wisolmax.hu weboldal nem web shopként működik, termékkatalógusként üzemeltetett weboldal, célja a tájékoztatás és az árajánlatkérés felületének biztosítása.

Árak feltüntetése

A termékeknél feltüntetet árak tájékoztató jellegűek. Az árak egységárként, Forintban és Bruttó árként (27+% áfa tartalommal) kerülnek feltüntetésre.

A feltüntetett árakkal kapcsolatban az elírás és az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Hivatalos ár

A weboldalon feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek! Hivatalos árajánlatnak kizárólag az árajánlatkérésre válaszként megküldött sorszámozott cégszerű árajánlatunk tekinthető! A hivatalos árajánlatban szereplő termék ár eltérhet a weboldalon feltüntetett árnál!

Kedvezményes ár

Egyedi kedvezményes árakkal kapcsolatban fenntartjuk a döntés jogát annak odaítéléséről továbbá mértékéről. Amennyiben egyedi kedvezményes ár kerül meghatározásra, annak költségvonzata feltüntetésre kerül az árajánlatban.

Akciós ár

Az akciós árak kiajánlásának feltétele azok érvényességi határideje. Amennyiben a weboldalon akciós ár van feltüntetve, de a gyártói akció érvényessége már lejárt, nem áll módunkban az akciós árat biztosítani. Fentieknek megfelelően a weboldalon feltüntetett tartalommal kapcsolatban az elírás és az árváltoztatás jogát fenntartjuk továbbá, hivatalos árajánlatnak kizárólag az árajánlatkérésre válaszként megküldött sorszámozott cégszerű árajánlatunk tekinthető!

Elérhetőségeink

Értékesítés: ertekesites@wisol.hu

Bemutatótermi időpontfoglalás: ertekesites@wisol.hu

Adatkezelés: adatkezeles@wisol.hu

Számlázás: szamlazas@wisol.hu

Panasz, minőségi kifogás: panasz@wisol.hu

Raklapváltás: raklapvaltas@wisol.hu

Központi email cím: wisol@wisol.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: Árajánlaton, vevői megrendelésen kerül feltüntetésre